Yahyalı Şehit Mustafa Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Arka planda kalmış ; Anadolu halkının filizlerinin yeşertilip kök salacağı dallarının ülke sınırlarını saracağı aziz milletimizin kültürel değerlerini yeniden tüm dünyaya egemen kılacak Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı nesillerin doğum sancısını çektiği toprağız.

Misyon: Biz.... Yurdumuzun en ücra en mahrum bölgelerindeki öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, bilgili becerili kendine güvenen Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı bireyler olarak yetiştirmek ve 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

Başarılar: -

Saatler: Ders Saatleri: 8:50 - 15:55
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Satranç, Hentbol, Güreş, Halk Oyunları, Atletizm, Basketbol, Badminton, Beyzbol, Okçuluk, Dart
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, STEM(Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik)
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: Okulumuz Yahyalı Şehit Mustafa Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu bünyesinde İmam Hatip şubeleri olarak açılmıştır.

WEB - https://yahyaliiho.meb.k12.tr

Adres - ÇİĞİLLİ MAH. ŞEHİT İHSAN KEMİK CAD. YİBO BLOK NO 7 İÇ KAPI NO A YAHYALI / KAYSERİ

Yerleşim Yeri - -

Ulaşım Kayseri 7:00 18:30 arası 1 saatte bir otobüs bulunmaktadır. İlçe içi dolmuş vs bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık: 90km , Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır.(3km)